zaterdag 18 januari 2014

Dworp - dagboek - donderdag 16 januari 2014

MUZO-dag in de gemeenteschool van Dworp.

't Was hectisch, chaotisch en stressvol, maar vooral leerrijk en super fijn om eens gedaan te hebben!
Doordat de leerlingen een hele fijne dag beleefden en de leerkrachten zeer tevreden waren over ons, gaf dit ons een zeer fijn gevoel!

Ook was het leuk om eens kennis te maken met de coördinerende kant van zaken.

De doorschuifmomenten waren de enige momenten dat we even met de kinderen konden kennis maken. Door telkens op een leuke manier door te schuiven (als olifantenketting, al schaatsend over de speelplaats, als soldaat in een mars,...) bleven de kinderen steeds in een muzische sfeer!

Ons intromoment viel een beetje in het water door onvoldoende voorbereiding, en ook de coördinatie voor de eerste workshops was niet wat het moest zijn, maar we leerden snel en bij de speeltijd waren we helemaal bijgebeend. Ook de verdeling voor de verdiepingsactiviteit in de namiddag was aangepast: bovenbouw kreeg een projectie te zien met de namen in de correcte verdeling, bij de onderbouw werden de namen afgeroepen. Alles liep vlotter en vlotter, waardoor we tijd hadden om ons slotmoment ook nog aan te passen. We zorgen voor een swingende afsluiter waarbij de kinderen mochten meedansen en zingen met ons! Daarna vertrokken we weer in onze teletijdmachine, back to the sixties.


(sfeerbeelden volgen nog.)

's Avonds werden we uitgenodigd voor een prijsuitreiking van de MUZO-awards met aansluitend een galabal. We werden verwacht in muzische jaren zestig kledij, dus ging ik voor 'hippie-chique'!
Tijdens de kleine receptie kregen we een glaasje cava aangeboden door onze sympathieke leerkrachten.

Van elk muzisch domein kregen we 3 verschillende filmpjes te zien en aan de hand van de applausmeter werd bepaald wie de winnaar werd!
Sommige filmpjes waren té grappig, andere ontroerend, spectaculair, ongeloofelijk...

Het was een avond om nooit vergeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten